Houten jaloezieën

Door te kiezen voor jaloezieën zorg je voor een sfeervolle eye-catcher in huis. Vooral omdat je zelf kan spelen met binnenkomend zonlicht. Wil je echt de show stelen thuis? Kies dan voor de houten variant zodat je woonstijl helemaal tot zijn recht komt.

Korting op zonwering is geldig t/m 14 april 2019.


Wat zijn houten jaloezieën?

Jaloezieën zijn simpel gezegd horizontale lamellen die voor je raam hangen. Door de loshangende lamellen kan je zelf bepalen hoeveel lichtinval je wilt in huis. Dit doe je slechts met één simpele handeling. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Kies voor houten jaloezieën en je zit altijd goed. Het is namelijk tijdloos, modern en voor iedere woonstijl een goede keuze.

Houten jaloezieën zorgen voor een vriendelijke sfeer in de kamer. Dat komt ook door de natuurlijke uitstraling. Deze natuurlijke materialen komen sympathieker over en zijn zeer geschikt om toe te passen in je huiskamer. Houten zonwering kan daarnaast je kamer flink upgraden.

Vaak zien we houten jaloezieën terug in Scandinavische woonstijl. Het hout haalt de kilheid uit een kamer en zorgt voor een speelse touch. Het kan zijn dat nieuwbouwhuizen soms kil overkomen door de ruime kamers. Door hout te gebruiken wordt dit opgelost en breng je natuurlijke warmte in je huiskamer.


Houten jaloezieën op maat

Bij Decorette Vorden adviseren we je graag over het gebruik van houten jaloezieën in huis. Wist je dat wij ze ook op maat kunnen maken? We komen zelfs gratis inmeten. Maak gebruik van onze vakmensen en maak direct een afspraak.


Jaloezieën

Toch op zoek naar een andere soort jaloezie? Bij Decorette vind je diverse soorten jaloezieën. Van vlinder jaloezieën tot horizontale- en verticale panelen. Voor iedere woonstijl hebben wij een passende oplossing.