Rolgordijnen bij Decorette Vorden

Less is more. In sommige gevallen geldt dit ook voor raamdecoratie. De eenvoud van een rolgordijn kan elke ruimte in huis of op kantoor sieren. Door gebruik van verschillende stoffen en materialen kun je spelen met het binnenvallende licht. Of je nu op zoek bent naar een lichtdoorlatende stof of juist naar een verduisterende stof, met een rolgordijn kan het allemaal. Wees dus lekker creatief en voeg een stukje extra sfeer toe aan je interieur!
Duo rolgordijn

Duo rolgordijnen bij Decorette in Vorden

Duo rolgordijnen geven je interieur een speels effect. Deze gordijnen bestaan uit twee stoflagen van transparante en niet-transparante banen. Je kunt de lichtinval bepalen door de stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen. Spelen met licht wordt zo heel gemakkelijk. De collectie van Decorette Vorden bevat de mooiste stoffen en kleuren voor je duo rolgordijnen. Ook zijn deze gordijnen te vinden in een verduisterende stof. Voor de slaapkamer zijn ze dus ook geschikt!


Decorette Vorden voert de meest actuele collectie rolgordijnen van ons aantrekkelijke eigen merk. Bezoek dan onze binnenzonwering shop!