Quick-Step vloer

Quick-Step is dé kwaliteitsvloer voor jarenlang plezier. Daarnaast zijn de producten zo geëvolueerd dat je ze amper van echt hout kunt onderscheiden. Het geeft jouw kamer die luxe eigenschappen die je zoekt. Laminaat vloeren van Quick-Step zijn uitzonderlijk. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, helpen en adviseren je graag en beschikken daarnaast over verschillend diensten zoals een legservice. Lees snel verder voor meer informatie. 

Ons vloeren assortiment van Quick-Step

De verbouwing kan pas beginnen wanneer jouw Quick-Step vloer is uitgekozen. De vloer is immers de basis van het interieur. Deze moet goed zijn. Wanneer je in de wereld van vloeren duikt wordt het al snel duidelijk. Quick-Step is dé aanbieder op dit gebied.

Het assortiment van Quick-Step verrast met verschillende vloeren van hoge kwaliteit. Dit merk staat bekent om de lange levensduur en de realistische producten.  

Quick-Step, hyperrealistische houten vloeren

Zó realistisch dat je een echte parketvloer totaal links laat liggen. Want wanneer jouw Quick-Step laminaat even fotorealistisch oogt als hout, waarom dan voor alle nadelen van parket gaan?

Laminaat vloeren zijn veel makkelijker in onderhoud. Ze zijn minder kwetsbaar én evenaren de uitstraling van hout. Een goede kwaliteit laminaat is bijna niet van echt te onderscheiden. De luxe van een praktische vloer van Quick-Step gecombineerd met de hyperrealistische stijl maakt het verschil.  

Duurzame uitstraling van Quick-Step laminaat

De designvloeren van Quick-Step zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig jouw woning te sieren. Om dit te genereren worden de vloeren voorzien van een tijdloos ontwerp. De tekeningen worden aangepast aan de nieuwste woontrends maar zijn bovendien nog jarenlang houdbaar. Duurzaamheid staat voor deze vloeren centraal.

Een Quick-Step vloer kopen bij Decorette

De Quick-Step vloer moet jouw kamer dragen. Daarom helpen wij graag bij het maken van een keuze. Elke ruimte vraagt om specifieke eisen voor je vloer. Zeker met het uitgebreide aanbod, zijn niet alle mogelijkheden te doorzien.

Loop eens binnen bij Decorette voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen je adviseren over de beste vloer voor jouw huis. Wij denken met je mee over de uitstraling maar ook qua praktische zaken. Voor iedereen met twee linkerhanden geldt: wij beschikken zelfs over een legservice. Bezoek een Decorette winkel bij jou in de buurt!

Afspraak maken
Winkels
vloeren PVC hout
decorette vloeren vinyl
coretec vloeren
novilon vloeren
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette