Dakramen: zonwering op maat

Ieder raam verdient een weloverwogen en gepaste keuze voor raamdecoratie. Bij het ene raam is de sfeer erg belangrijk, terwijl bij het andere raam verduistering de prioriteit heeft. Het is dus belangrijk om te bedenken wat de belangrijkste functie van je raamdecoratie is. Vooral als het gaat om dakramen.

Doordat dakramen schuin zijn geplaatst, blijft de zonwering niet vanzelf hangen. Onze rolgordijnen zijn voorzien van luxe frames en opbergcassettes. Hierin zet je je raamdecoratie makkelijk vast op de gewenste hoogte. Het ziet het er tevens strak en afgewerkt uit.

Dakraam in de slaapkamer
In een slaapkamer is de belangrijkste functie waarschijnlijk verduistering. Een verduisterend rolgordijn of dupli is hiervoor heel geschikt. De zilveren coating aan de achterkant zorgt ervoor dat zonlicht naar buiten wordt weerkaatst. Zo blijft het aangenaam koel in je slaapkamer en kun je ook in warme periodes heerlijk slapen. Luchtkamers tussen de twee doeken van een dupli hebben ook een isolerende werking.

Dakraam in de badkamer
Voor vochtige ruimtes is een jaloezie heel geschikt. Dit product kan tegen vocht en is heel functioneel. Door het kantelen van de lamellen kan het licht goed geregeld worden. Je blijft genieten van het daglicht en hebt toch voldoende privacy. Wil je een bepaalde sfeer creëren in je badkamer? Door het ruime aanbod van materialen en kleuren is er altijd iets wat bij je badkamer past.

Interesse gekregen in rolgordijnen voor je dakraam? Bezoek dan onze binnenzonwering shop! Natuurlijk ben je altijd welkom bij Decorette Utrecht voor advies op maat. Wij zijn namelijk de zonwering specialist in de regio Vleuten, De Meern, Zeist. Kom langs de Decorette winkel in Utrecht.