Vloerverwarming en PVC vloeren: de perfecte combinatie

De zoektocht voor jouw perfecte vloer begint met de vraag: PVC, laminaat of vinyl. En dat is niet het enige dilemma. Welke look kies je? Welke kwaliteit matched jouw budget? En in welke ruimte wordt de vloer gelegd? Om geen valse start te maken, vind je hier meer informatie over de diverse vloerensoorten. Het is namelijk de eerste horde voor een weloverwogen beslissing.

Hoewel PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof meet hij zich qua uitstraling wel degelijk bij een echte, houten parketvloer. Tegenwoordig zie je nauwelijks verschil en is de structuur van het hout nauwelijks van echt te onderscheiden. Toch heeft PVC meer belangrijke kwaliteiten. Het basismateriaal zorgt ervoor dat de vloer de warmte optimaal verspreidt over de gehele oppervlakte van de kamer. Dit, in tegenstelling tot parket. Sterker nog, vaak geeft vloerverwarming in combinatie met PVC zoveel warmte dat andere verwarmingen overbodig worden. Goed voor milieu én portemonnee.

Kom eens bij ons langs om de mogelijkheden te bekijken. Want wij verrassen je graag met de mooiste kwaliteit vloeren voor iedere situatie.