The Working Home trend

Hoewel het een oeroude regel is om werk en privé gescheiden te houden wordt thuiswerken steeds populairder. Het motto is een beetje aan het verstoffen. Flexibel werken is in onze maatschappij een trend en dat zien we terug in ons interieur onder het gezicht: ‘flexibel wonen’. Hoe we dit vertalen in het interieur? Decorette Rotterdam laat het jou zien!

Ons interieur is samengesteld vanuit functioneel oogpunt. De ruimtes hoe we ze nu gebruiken, woonkamer, keuken, huiskamer, slaapkamer etc. zijn eigenlijk niet te vermijden. Het is normaal, we denken er niet eens over na. Maar is het wel normaal om ons huis zo in te delen, en moeten we eigenlijk niet nadenken over wat voor óns goed werkt? Neem als voorbeeld de eetkamer. Vroeger aten we in een aparte kamer, tegenwoordig hebben we liever een open keuken en combineren we deze met de eetkamer en woonkamer. Oudere huizen hebben vaker meerdere kamers met aparte functies, tegenwoordig willen we deze functies combineren in één ruimte. We voelen ons prettiger in ruimere kamers, met veel licht. Dit bewijst hoe ons idee van het perfecte huis vervormt met de maatschappij en oog op functionaliteit.

Momenteel zien we dat veel kamerindelingen weer op de schop gaan. Veel mensen hebben nog altijd een apart kantoor aan huis. Toch zoeken mensen steeds meer de gezelligheid op van hun woonkamer. Deze wordt gezien als het ‘hart van het huis’ en dit is ‘waar je leeft’.

Steeds meer mensen gaan dan ook thuiswerken. Hiervoor heeft Flexa Color Futures speciale verf ontwikkeld. Hiermee kan je plekken in de huiskamer afbakenen met verschillende kleurvlakken. Niet alleen erg creatief, ook stijlvol!

Flexa Color Futures 2017 - www.flexa.nl