Behang van BN Wallcoverings: Rise and Shine

De nieuwste collectie Rise and Shine van BNWallcoverings straalt volop harmonie uit. Harmonie waar we als consument tegenwoordig zo naar opzoek zijn. Een collectie om rust te brengen in de hectische wereld waarin we leven. Behang met een doel.

In deze hectische wereld zoeken we naar warmte in ons huis. Omgeven door familie en vrienden creëren we ons eigen, kleine universum. Het manifesteert zichzelf in zachte, modulaire en kalme ruimtes met tactiele stoffen in een zuivere kleursamenstelling van beige tonen en ton-sur-ton neutrale kleuren.

Cocooning. Dat is waar de collectie Rise and Shine voor staat. Zacht, tactiel, reliëf komt samen in geweven behang. De heldere, verbleekte tonen in combinatie met de op natuur geïnspireerde elementen sluiten aan in de diepste kern. Bomen, pure katoen en de mooie tekening van marmer zijn essentieel in dit verhaal. Rise & Shine stimuleert je zintuigen. Het staat boordevol licht, lucht en organische vormen. Dit behang zal je huis transformeren in een veilig universum.