5x behang voor jouw woonstijl

Dessins zijn helemaal hot. We zien ze terugkomen in gordijnstoffen maar natuurlijk ook in behang. Van uitgesproken tot subtiel, prints zijn er in alle soorten en maten. Bij Decorette Rotterdam vind je voor elke woonstijl passend behang. Wij vertellen je meer over de toepassing van prints bij jou thuis!

Fotografie: Eijffinger, Resource

1 x Industrieel behang

Een industriële woonstijl kenmerkt zich door stoere elementen. Van robuuste lampen tot ruw houten kasten. Laat hierbij het karakteristieke loft gevoel terugkomen. Dit kan je doen door betonlook behang te gebruiken of juist te kiezen behang met bakstenen. Tegenwoordig zijn deze zo natuurgetrouw dat je het amper van echt te onderscheiden is. Materialen uit de natuur lenen zich perfect voor een industrieel karakter. Hoewel marmer een tikkeltje gepolijst is, kan je daarmee wel een stijlvolle touch toevoegen en zorg je dat het geheel niet te kil wordt.


Fotografie: BN Wallcoverings, Essentials - Arte, Piet Hein Eek


1 x Urban Jungle

De trend van dit moment is Urban Jungle. Naast planten in huis, creëren we onze eigen jungle op de muur met dit behang van Eijffinger. De tropische look & feel maakt iedereen direct vrolijk. Omdat zo’n druk behang best heftig kan zijn is het toevoegen van veel woonaccessoires overbodig. Behandel je muur als dé showstopper van de kamer en hou de rest rustig.

Fotografie: BN Wallcoverings, Classy - Eijffinger, Reflect


1 x Denim Drift

Volgens Flexa Colour Futures is Denim Drift dé kleurtrend van 2017. Blauw is een veelzijdige kleur en goed te combineren. De vergrijsde jeanstint is daarom toepasbaar binnen elke woonstijl. Hoewel de kleur blauw natuurlijk hartstikke hip is, zien we de jeansstof zelf ook terugkomen in het interieur. Van tapijt tot dessin op de muur. Dit behang van BN Wallcoverings heeft wat weg van een jeans patchwork, is daarmee uniek én stoer.

Fotografie: BN Wallcovernigs, Denim


1x Romantisch

Romantisch is een woonstijl waarin iedereen zichzelf direct thuisvoelt. Waarin gezelligheid, sfeer en romantiek centraal staat. Denk aan zachte kleuren, pasteltinten én bloemen. Deze woonstijl hoeft al lang niet meer zoetsappig te zijn. Door stoere elementen te combineren krijg je al snel een frisse, romantische look.

Fotografie: Eijffinger, Masterpiece - BN Wallcoverings, Sweet Dreams


1x Ethnisch

Wie van reizen en culturen houdt zal deze trend direct omarmen. Hoewel behang heel chaotisch en druk kan zijn, is subtiliteit binnen deze woonstijl ook mogelijk. Denk aan lichte structuren in uni kleur behang waardoor bijna een dierenhuid ontstaat. Of kies voor een bombastisch lijnenspel. Je kan dus alle kanten op! Warme bruin en roodtinten zijn kenmerkend in deze stijl.

Fotografie: BN Wallcoverings, Boutique - Arte, Momento