Horizontale jaloezieën

Jaloezieën heb je in allerlei vormen en maten. Elk soort heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Met horizontale jaloezieën heb je een echte klassieker in handen. Deze past eigenlijk in ieder interieur en is bovendien tijdloos. Daarnaast is deze raamdecoratie nog altijd erg populair en dat is niet voor niets.

Korting op zonwering is geldig t/m 14 april 2019.


Wat zijn horizontale jaloezieën?

De naam zegt het al: de lijnen van de jaloezieën lopen horizontaal. Dat zorgt voor een verbredend effect van je ramen. Dat is heel fijn wanneer je een mooi groot raam hebt. Je kunt horizontale jaloezieën dus heel goed gebruiken om je wand groter te laten lijken en je huiskamer breder. Door de lichtinval tussen de horizontale lamellen ontstaat er een grafisch lijnenspel. Je kunt zelf bepalen in hoeverre je het licht toelaat. Kies voor een gedempte lichtinval en zorg voor een intiemere sfeer.


Op maat gemaakt

Met horizontale jaloezieën kan je letterlijk alle kanten op met het kiezen van decoratieve accessoires en details. Daarnaast is dit model perfect om toe te passen op alle basis raamvormen, maar ook op alle speciale raamvormen. Horizontale jaloezieën worden speciaal op maat samengesteld of geleverd in standaard varianten. Kom eens langs onze winkel en ontdek de mogelijkheden of maak online een gratis afspraak en we komen direct bij jou thuis.

Jaloezieën

Toch op zoek naar een andere soort jaloezie? Bij Decorette Rotterdam vind je diverse soorten houten jaloezieën. Van vlinder jaloezieën tot verticale panelen. Voor iedere woonstijl hebben wij een passende oplossing.