Rolluiken

Rolluiken zijn populair! Rolluiken zijn een multifunctionele, veilige vorm van buitenzonwering. Bij Decorette heb je de keuze uit diverse soorten rolluiken en bediening.

We denken graag met je mee over welk rolluik het beste bij jouw wensen en woonstijl past. Jouw persoonlijke smaak en een excellente service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel! Kom langs bij ons in de winkel en ervaar het zelf.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van zonwering met uitzondering van: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht en Vorden

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van buitenzonwering met uitzondering van Bergeijk, Broek op Langedijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht.

Koel en veilig met een hoogwaardig rolluik

Rolluiken hebben verschillende fijne functies en eigenschappen. Vanzelfsprekend beschermen ze in de zomer tegen warmte en houden ze je huis heerlijk koel. Maar ook in de winter komt een rolluik goed van pas, omdat het ook kou tegenhoudt.  Een isolerend rolluik is een must.En wist je dat rolluiken ook geluid van buitenaf dempen? Heerlijk.

Daarnaast zijn rolluiken een perfecte hindernis voor ongewenste gasten. Rolluiken doen prima dienst als inbraakpreventie. Ze blokkeren als een persoon ze van de buitenkant probeert op te tillen. Dit maakt het rolluik de ideale zonwering voor wie zich thuis extra veilig en beschermd wil voelen. 

Ons assortiment rolluiken

Decorette helpt je graag aan de perfecte zonwering voor jouw woonsituatie. Ben je geïnteresseerd in onze maatwerk rolluiken? Bij ons vind je elektrische rolluiken en handmatige rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. Decorette is de expert op het gebied van rolluiken in Nederland. Heb je vragen over de mogelijkheden van onze rolluiken op maat? Neem gerust contact met ons op,  we helpen je graag verder.

Decorette vervult al je woonwensen onder één dak

Een huis waar jij je vertrouwd voelt en 100% jezelf kan zijn, dat is waar Decorette voor gaat. Het veilige gevoel van een stevig rolluik draagt daar zeker aan bij, maar wij zetten graag dat stapje extra. In de vorm van een breed assortiment met werkelijk alles voor jouw interieur onder één dak. Van mooie rolluiken tot raamdecoratie en vloeren, bij Decorette shop je het allemaal. 

Daarnaast staat bij ons de klant echt op één. Dit laten we blijken uit onze persoonlijke aanpak, waarbij we jou zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Wil je je rolluiken laten plaatsen? Dat snappen wij en dat klusje nemen we je graag uit handen. Je slaagt bij ons dan ook voor rolluiken inclusief montage. Maak daarvoor gebruik van onze deskundige montageservice. 

Rolluiken kopen doe je vertrouwd bij Decorette

Ben je klaar om een rolluik te bestellen? Een rolluik kopen doe je met een veilig en prettig gevoel bij Decorette. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en zetten deze vervolgens om in werkelijkheid. 

We hebben fysieke winkels waar wij jouw dromen met plezier realiseren. Voor jouw rolluik op maat kun je terecht in bijna al onze woonwinkels met uitzondering van Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht. Zien we je binnenkort verschijnen? 

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels