Werken bij Decorette

Ben je geïnteresseerd in een baan of zoek je een stageplek bij Decorette?

Je kunt altijd vrijblijvend een brief met CV sturen of even bellen. Gemotiveerde en getalenteerde mensen geven wij altijd graag een kans.Decorette Aalsmeer zoekt winkelmedewerk(st)er.

Wil je meer informatie? Bekijk hier de vacature en mail je motivatiebrief en CV naar kantoor@decorettepiet.nl.


Decorette Beilen zoekt verkopers/verkoopsters.

Wil je meer informatie? Bekijk hier de vacature en mail je motivatiebrief en CV naar info@decorette-beilen.nl.


Decorette Bilthoven zoekt een monteur/stoffeerder

Wil je meer informatie? Bekijk hier de vacature en mail je motivatiebrief en CV naar bilthoven@decorette.nl.


Decorette zoekt stoffeerders
Decorette is opzoek naar stoffeerders voor verschillende regio's. Is dit iets voor jou of wil je meer informatie? Stuur een mail naar d.dehaas@euretco.com


Stage Online Marketing bij Decorette
Voor onze afdeling Online/Webshop zijn wij opzoek naar een stagiar(e) voor minimaal 5 maanden.

Decorette onderscheidt zich door kennis, service en vakmanschap. We bieden onze klanten een oplossing voor alle zeven wanden van het huis. Afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan een hernieuwde Decorette formule. Meer dan ooit staat de belevingswereld van de consument centraal. Met de nieuwe winkeluitstraling vaart Decorette een andere koers, gericht op het inspireren van de consument. Met meer dan 40 winkels is Decorette Woonatelier een begrip in Nederland.

Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 2.200 ondernemers en franchisenemers. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, The Atlete Foot (Coach), Decorette, Vivante, Topform, Libris, Blz., Hubo, Multimate en Fixit. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, LCKR en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.

Zit je in het tweede of derde jaar van een MBO/HBO studie (Marketing, Communicatie, Media of vergelijkbaar). Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van Online Marketing. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Online Marketing stagiair ondersteun je de Marketing afdeling. Tijdens de stage ben je medeverantwoordelijk voor alle Online Marketing activiteiten waarbij ook een kritische en “voedende” rol van je wordt verwacht. De volgende Online Marketing onderdelen zullen onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden zijn:
- Beheer en onderhouden van Social Media kanalen, websites (Corporate site en merkensites) en nieuwsbrieven
- Signaleren van nieuwe online trends
- Uitvoeren van diverse werkzaamheden ter ondersteuning van de marketingafdeling.

Wat vragen wij van je?
- Je volgt een MBO/HBO opleiding op het gebied van (Online Marketing, Communicatie, Media of vergelijkbaar)
- Je bent een energieke persoonlijkheid.
- Je hebt goede kennis van Microsoft Office.
- En je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten:
- Toegankelijk
- Integer
- Innovatief
- Ambitieus
- Resultaatgericht

Wat bieden wij je?
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. Bij een fulltime stage ontvang je een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand.

Solliciteren!
Mocht je nog vragen hebben over de stageplaats, dan kun je contact opnemen met Angela van Dongen-van der Velden, manager Decorette, via telefoonnummer: 033-2532796 of per mail: a.vandongen@euretco.com.


Hoofdkantoor Decorette

Euretco B.V.
Koninginneweg 1 3871 JZ
Hoevelaken
info@decorette.nl
Kvk nr. 20074112 te Breda
BTW nr. NL800656337B01