Stylingtips: Een stoere, neutrale kinderkamer

Krijgen we een jongen of meisje? Deze vraag wordt vaak al rond de 20 weken beantwoord. Het is lekker makkelijk want je kunt de kamer aanpassen aan de kleuren van het geslacht. Op deze manier kan je alvast schattige strikjes, roze gordijnen of juist stoere sneakers en blauw behang inslaan. De neutrale babyspulletjes zijn niet zo populair meer, maar Decorette Nijkerk heeft inspiratie opgezocht om te bewijzen dat een neutrale babykamer ook super leuk kan zijn!

Black & White

De kleuren Zwart en wit blijft een sterke combinatie. Dat komt door de contrasterende kleuren. Het geeft een stoer karakter! Deze stijl komt voort uit de Scandinavische woonstijl en is daarom erg populair. Veel kinderbehang is zwart/wit dus er is keuze genoeg. Van strepen tot stippen: voor ieder wat wils.


Krijtbord behang/verf

Als je zelf een beetje creatief bent is het ook hartstikke leuk om van je muur een krijtbord te maken. Dit kan natuurlijk ook een grote zwarte cirkel zijn. Je kan hier dan met krijt dingen opschrijven, tekeningen maken of zelfs magneten opplakken. Zo kan je het naderhand alsnog helemaal afstemmen op het geslacht van kleine.


Mint

Een populaire kleur voor de neutrale kinderkamer is mint. Wanneer de baby een meisje blijkt te zijn krijg je een stoere kamer, wanneer er een jongen geboren wordt is de kamer vriendelijk. Mint is heel mooi te combineren met grijs, blauwtinten of zelfs oud roze!


Beige

Iets minder bekent is de kleur beige voor de kinderkamer. Saai? Absoluut niet! Door met deze kleur aan de slag te gaan kan je gebruik maken van hout, sisal, linnen en andere natuurlijke materialen. In combinatie met wit is dit lieflijk, subtiel én neutraal! Daarnaast is beige ook prima te combineren met stoer roze, of babyblauw zodat elke baby zich helemaal thuis voelt.