Eijffinger behang Enso

De collectie Enso van Eijffinger is vanaf nu verkrijgbaar bij Decorette Nijkerk. Thuiskomen hoort een moment van rust te zijn. Thuis kan je helemaal jezelf zijn. De collectie Enso is een samenvoeging van patronen die kracht, eenvoud en harmonie uitstralen. Het draait allemaal om dit moment.

Credits Eijffinger, Enso

Een moment voor jezelf. Je geest is stil en de tijd staat stil. Dompel jezelf onder in het heden.
Je wandelt langs de waterkant; het kalmerende ritme van de oceaan brengt golven van vreugde. De zon verwarmt je gezicht, wind wringt je haar. Rustig, bijna meditatief, teken je cirkels in het zand. Keer terug naar de essentie.

Enso is een collectie van pure harmonie. Ontdek de schoonheid van imperfectie en de kracht van eenvoud. Koester het moment, uitgedrukt in door lijn getrokken golven, verweerde craquele, subtiel glinsterende kralen van regen en diamanten die glinsteren in aquarel en metallics. De wispelturige schoonheid van de natuur gevangen in weelderige bloemen die verwijzen naar de glanzende motieven van traditionele kimono's. Een elegante besprenkeling van takken in bloei en een rustig honingraat-motief. Gedempte kleuren, van zwart, grijstinten en gebroken wit, tot diepe inkt, benzine, koper en rabarber.

In een rusteloze wereld is elke rustig moment een geschenk. Creëer ruimte voor reflectie en bezinning met Enso en geniet van de details die er toe doen.