Het bewijs dat geometrie de nieuwe trend is

De cirkel is dé vorm die is uitgeroepen tot trend van 2017. Maar de cirkel lijkt niet in zijn eentje aan het hoofd van de totempaal te staan. We kunnen er niet meer omheen want er zijn meer vormen die hun credits verdienen. De tegenhangers van de ronde cirkel: rechthoeken en driehoeken winnen steeds meer aan populariteit. Geometrie is het toverwoord.

In de wereld van behang hebben we het al een aantal jaar kunnen beschouwen. De driehoek was al langere tijd hét element van onze huiskamer. Dit leek een periode om te slaan omdat mensen een beetje driehoek moe werden. Toch zetten wij ons geld nu in op een terugkeer. We zien producten die de combinatie bevatten van cirkels en rechtlijnigheid, patronen die samenspel laten zien tussen vloeiende lijnen en scherpe randjes. Lampen die bestaan uit een speels lijnenspel maar die scherp genoeg om je vinger mee open te halen. Genoeg bewijs voor een comeback!


Geometrische Tegels

Geometrische tegeltjes is een keukentrend waar we niet meer omheen kunnen. Tegels met vijf hoeken bijvoorbeeld, met schuine lijnen of verschillende formaten. Het geeft een strak, stoer en modern interieur een speelse twist.


Zigzag

Veel behang dessins hebben rechtlijnige invloeden. Vooral de zigzag lijkt weer helemaal terug te komen. Er zijn verschillende soorten en maten op de markt, voor iedere woonstijl een andere look.


De visgraat vloer

Wat denk je van de visgraat vloer? Dé vloertrend van 2017. Traditioneel, tijdloos en super chique. Door de rechthoekige lijnen ontstaat er een puntvorm. Daarom past hij helemaal in de trend van geometrie.


Woonaccessoires

We zien geometrie ook terug in woonaccessoires. Denk aan vazen, potjes, kasten, spiegels en kussens. Zeg nu zelf, we kunnen er toch niet meer omheen?


Kleurvlakken

Helemaal hip is het om kleurvlakken op de muur te schilderen. Dit kan in contrasterende kleuren, of juist ton-sur-ton tonen om het geheel rustig te houden. Lekker speels en je accentueert de positieve punten van je ruimte.