Behang: grenada van Eijffinger, nieuw bij Decorette Nijkerk

Eijffinger komt weer knallend binnen met hun nieuwe collectie genaamd Grenada. Een behangcollectie die tot onze verbeelding spreekt, iets wat we van Eijffinger gewend zijn. Grenada zorgt voor een unieke beleving in het interieur. De collectie is als een tropische regenbui op een stralende zonnige dag, vol verfrissende explosies van kleur en water. Wie wordt hier nu niet onmiddellijk verliefd op?

Interieur trends
De beleving die Eijffinger met Grenada weet neer te zetten is weer ijzersterk. Stel jezelf het volgende voor: donkere wolken pakken zich samen boven de groene heuvels van het eiland, vanuit je hangmat op de veranda zie je nog een glimp van de oceaan. Je ruikt de bedwelmende geur van tropische kruiden, het ritme van de regendruppels van de inmiddels losgebroken bui vertraagt. De zon breekt door en maakt van de overdadige natuur een prachtig schouwspel.

Laat je meevoeren door de handgeschilderde waterkleuren en levendige dessins. Uitwaaierende bladeren, fijne ranken, intrigerende geometrische patronen en flamboyante bloemen zijn subtiel gevangen in een betoverende aquarel techniek.

Kleuren
De zachte schakeringen van grijs, geel, roze, groen, blauw en rood spatten uiteen in een rijk aanbod van dessins. Weelderige patronen vlijen zich verleidelijk tegen gekleurde achtergronden voor een eigentijds contrast. Droom en laat met Grenada je muren thuis tot bloei komen.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Behang uit de collectie Grenada is vanaf nu verkrijgbaar bij Decorette Nijkerk.