Matten bij Decorette Nijkerk

Je woning begint bij de entree. Daar kom je binnen en daar heet je je gasten welkom. Voor je gasten is het de eerste plek die ze zien in je huis. De hal is daarom een belangrijke plaats. Een plaats die aan moet sluiten bij de sfeer van de rest van je huis.

De deurmat is een essentieel onderdeel van de hal. Een mooie en gebruiksvriendelijke mat creƫert namelijk een goede sfeer en heet je gasten welkom. En wie wil er nou vieze voetstappen in zijn huis? Ook dat voorkom je met een deurmat!

De juiste mat kiezen voor je interieur
Om de juiste mat voor je woning te kiezen, zal je rekening moeten houden met meerdere aspecten. Er zijn verschillende materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen. En welk doel heeft je mat? Wil je een schoonloopmat, droogloopmat of kokosmat? Een schoonloopmat is ideaal om vuil van buiten te vangen. Loop je over deze mat, dan wordt het ergste vuil van de schoenen verwijderd. Vaak zijn deze matten wasbaar, zodat ze er schoon en uitnodigend uit blijven zien. Een droogloopmat wordt gebruikt om schoenen te drogen. Heb je net een nieuwe vloer gelegd? Dan wil je niet dat daar vocht bij komt. Kwalitatief goede droogloopmatten verwijderen vocht en vuil al door maar drie stappen op de mat te zetten! Op deze manier is jouw nieuwe vloer perfect beschermd. Kokosmatten zorgen er ook voor dat grof vuil effectief buiten wordt gehouden. Het is een natuurlijke entree voor je woning. Een kokosmat is namelijk gemaakt van vezels van de buitenzijde van de kokosnoot. Deze vezels zijn geluiddempend en schimmel- en rotbestendig.

Bij Decorette Nijkerk kun je je laten informeren over de verschillende matten. Afhankelijk van jouw doel en de door jou gewenste sfeer ga je altijd met de juiste mat naar huis! Meer informatie? Kom langs bij Decorette Nijkerk, interieurspecialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken, Hooglanderveen.