Inbetween gordijnen voor de regio Vlissingen, Hoogelande, Zanddijk

Inbetween is een alternatief voor vitrage. Past vitrage niet bij jou? Of ben je op zoek naar iets meer privacy? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel iets voor jou!

Net als vitrages zorgen deze gordijnen voor het verzachten van daglicht. Wel geven ze iets meer privacy dan transparante vitrages. “Inbetween” staat namelijk voor ertussenin. Deze gordijnen zitten dan ook tussen vitrages en een overgordijn in. De eigenschappen van deze gordijnen worden gecombineerd. Hierdoor kun je de vitrage en het overgordijn vervangen door inbetween gordijnen. Dit bespaart je ook nog eens geld! Bij Decorette Middelburg hebben we een breed aanbod van inbetween gordijnstoffen. Benieuwd naar onze inbetween stofcollectie? Kom eens langs onze winkel in Middelburg. Wij zijn de gordijnspecialisten in de regio Vlissingen, Hoogelande, Zanddijk

Uitstraling van inbetween gordijnen
Inbetweens hebben een mooie, elegante uitstraling. De dikte van de stof zit tussen een vitrage en een overgordijn in. Ze worden vaak gemaakt van fijne weefsels, zoals organza en voiles. Ook polyester is sterk en soepel. Voor een stijlvolle uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor de inbetween linnen look in een ivoorkleur. Een leuk voordeel van de inbetweens is dat er verschillende dessins mogelijk zijn. De motieven en patronen variëren van modern tot klassiek. Zo is er altijd iets wat bij je interieur past! En nog een laatste tip: Als je ‘s avonds een lampje op de vensterbank zet zullen je inbetween gordijnen minder transparant lijken.