Vlinder jaloezieën

Jaloezieën zijn een veelgebruikte zonwering voor in huis. Je hebt ze in allerlei soorten en wij maken ze zelfs helemaal voor jou op maat. Een Vlinder jaloezie is een sfeervolle variant die je op meerdere manieren kunt openen en sluiten en die prachtig staat in iedere woonstijl.

Vlinder jaloezieën


Wat zijn vlinder jaloezieën?

In vlinder jaloezieën worden de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plissé gordijnen gecombineerd. Wanneer de horizontale lamellen open staan, ziet het geheel eruit als horizontale jaloezieën. Je kunt er doorheen kijken waardoor je zelf een mooi lichtspel kunt creëren.

Een ander effect krijg je wanneer je de lamellen middels een koord dichtgeklapt. Er ontstaat een V-vorm die doet denken aan een vlinder die zijn vleugels spreidt. De vlinder jaloezieën hebben dichtgeklapt dezelfde uitstraling als plisségordijnen. Door de dekking van de stof benut je optimaal je privacy binnenshuis. Het voordeel ten opzichte van plisségordijnen is dat je deze altijd in zijn geheel zal moeten optrekken terwijl je vlinder jaloezieën kunt openen en sluiten.

Vlinder jaloezieënVlinder jaloezieën: dichtgeklapt, half dicht en open.


Vlinder jaloezieën op maat gemaakt

Bij Decorette Middelburg hebben wij een prachtig assortiment aan vlinder jaloezieën. Van vlinder jaloezieën in prachtige trendkleuren tot stoffen voor een rustige basis. Stel samen met onze experts jouw ideale product samen. Ieder raam en elke woonstijl vraagt namelijk om een uniek, op maat gemaakt product. Wij adviseren je graag persoonlijk. Dat kan door een afspraak te maken, dan komen wij vrijblijvend bij jou thuis. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel.

Jaloezieën

Toch op zoek naar een andere soort jaloezie? Bij Decorette Middelburg vind je diverse soorten houten jaloezieën. Van verticale panelen tot horizontale panelen. Voor iedere woonstijl hebben wij een passende oplossing.