Your Edition gordijnen bij Decorette

Your Edition is een jong Nederlands gordijnstoffen merk dat staat voor een collectie voor jong en oud. Voor vrolijke mensen met ieder hun eigen woonwensen.

Your Edition kenmerkt zich door een bont kleurenpalet en ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie waar de zon in meer of mindere mate doorheen komt. Bovendien is een groot deel ook te confectioneren tot vouwgordijn.

De nieuwe collectie, een sterk staaltje gordijnstoffen. Droom grote dromen. Een bekend merk nieuw leven ingeblazen. Een merk met lef, een merk met een eigen mening. Jouw interieur, jouw gordijnen, precies zoals jij het wilt. Your Edition.

Een complete collectie, gemaakt om te verwonderen, om te verwarmen, om thuis te zijn. Heerlijk weg te duiken in jouw eigen sfeer.Van stoere patronen tot dieren dessins welke prachtig combineren met een unistof uit de collectie. Wij zijn trots om de gordijnen van Your Edition in de collectie van Decorette te hebben. Ervaar deze prachtige stoffen in onze winkel in jouw buurt.