Pure verf bij Decorette

Pure by Flexa Colour Lab® is speciaal door kleurspecialisten ontworpen. Ontdek al deze tijdloze kleuren op de unieke kleurenwand in onze winkels. De grote handgeschilderde losse A4 kleurstalen vormen een ideale aanvulling om thuis je kleurkeuze te bepalen. Het resultaat is steeds verrassend en stijlvol. De Pure lakken zijn watergedragen en de Pure muurverven Zijdemat en Kalkmat zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen.
Pure by Flexa Colour Lab

Pure by Flexa Colour Lab® is verfijnd, van de hoogste kwaliteit en bestaat uit een bijzonder palet van prachtige, tijdloze kleuren. De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat.

Wil je kleurstalen bekijken? Kom eens langs onze winkel in jouw buurt. We geven je graag persoonlijk kleuradvies want Decorette is niet voor niets dé kleurspecialist van de regio

Let op! De volgende vestigingen verkopen géén Pure verf: Emmer-Compascuum, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Maassluis, Mijdrecht, Nijkerk, Rotterdam, Utrecht, Vorden, Wesepe, Broek op Langedijk.