Parade tapijt voor de regio

Desso is een toonaangevend bedrijf in de woningbranche. Zij hebben tevens tal van dochterondernemingen. Eén daarvan is Parade, een bedrijf dat zich richt op het maken van rijke en luxe tapijten.
Parade tapijt

Parade maakt tapijten die zijn afgestemd op de dagelijkse behoeftes. Een gevoel van geborgenheid, veiligheid en warmte, dat is wat deze tapijten uitstralen. In een ruimte zonder tapijt kunnen televisiegeluiden, een tikkende klok of pratende mensen als storend worden ervaren. Een tapijt dempt deze geluiden en maakt het geheel wat aangenamer. Parade volgt de trends op de voet, is innoverend en levert enkel het beste van het beste. Eigentijdse kleuren, prachtige dessins en diverse structuren, de Parade collecties van Decorette hebben het allemaal.

Een Parade tapijt is isolerend en energiebesparend

Naast dat een tapijt jouw woning een geheel andere look geeft, heeft het nog tal van andere voordelen. Een tapijt isoleert super. Met de tapijten van Parade loop je het liefst de hele dag op je blote voeten en kijk je het liefst televisie terwijl je op de grond zit. Zet de verwarming maar een paar graden lager en tel uit je winst!

Kom naar Decorette, gevestigd in jouw buurt en voel zelf hoe comfortabel de tapijten van Parade zijn.Parade tapijt

Grijs tapijt