De Novilon vloeren specialist uit jouw buurt

Met een vinyl vloer van Novilon ga je voor kwaliteit. Novilon maakt geen doorsnee vinyl vloeren, maar onderscheidende vloeren waar je jarenlang plezier van zult hebben. Met de vloeren van Novilon haal je luxe en allure in huis. Een vloer waar je op kunt leven, zonder bang te hoeven zijn om de vloer te beschadigen. Een vloer die elk huis een beetje extra geeft.

De vloeren van Novilon zijn ijzersterk. Dit komt mede doordat de gehele collectie is voorzien van een Diamond Seal laag die de vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Voor beleving en uitstraling in je woning is Novilon de perfecte partner. Zij weten waar een goede vloer aan moet voldoen. Een vloer met karakter door de duidelijke structuur. Door het reliëf is het nauwelijks te onderscheiden van echt hout. De prachtige zijdeglans laat de vloer stralen en zorgt dat de structuur goed tot zijn recht komt.

Een Novilon vloer heeft meer dan alleen een mooie look. Oké, we moeten toegeven dat de matte en toch ook natuurlijke uitstraling ons hart sneller doet kloppen. Maar waar Novilon met kop en schouders bovenuit steekt, is de kracht van de vloer. De kracht om het dagelijkse leven te trotseren. Om niet te bezwijken onder naaldhakken en speelgoed. Een stille vloer die het geluid dempt. Hebben jouw kinderen vriendjes of vriendinnetjes op bezoek? Door de vloer van Novilon hoor je ze haast niet rennen, spelen en ravotten.

En niet te vergeten de handige Aquagrip. Dit zorgt ervoor dat je niet uitglijdt als de Novilon vloer nat is.

Novilon - een vloer naar ieders hart. Kom langs bij Decorette om de verschillende vloeren en alle mogelijke kleuren en dessins te aanschouwen.