Luxaflex expert in jouw buurt

Luxaflex® maakt al meer dan 60 jaar raambekleding en biedt u een uitgebreide keuze exclusieve, op maat gemaakte oplossingen. Ontdek Luxaflex zonwering bij Decorette.

Luxaflex® biedt de meest uitgebreide selectie zonweringsystemen van topkwaliteit. Daarnaast biedt Luxaflex® diverse bedieningssystemen waarbij gebruiksgemak, design en veiligheid een grote rol spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnen Luxaflex® speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Daarom heeft Luxaflex® zich tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te creëren. Dat is dan ook het overkoepelende thema van Keen on Green – het initiatief dat zowel de energie efficiëntie van de producten promoot, als het streven om milieuvriendelijke producten op een duurzame manier te creëren.

De stijlvolle raamdecoratie van Luxaflex® is uniek en wordt speciaal voor je op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen. Kom eens langs onze winkel in Utrecht om het uitgebreide assortiment te bekijken. Decorette Utrecht is namelijk dé Luxaflex® expert in de regio Vleuten, De Meern, Zeist

Let op! De volgende vestigingen verkopen géén Luxaflex®: Nieuw Amsterdam, Anna Paulowna, Enschede, Woudenberg, Bilthoven, Oirschot, Hengelo en Asten.