Coretec

De vloer is de basis van ieder interieur. Het is belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit en de mooiste structuur. Op zoek naar jouw droomvloer? Met het vloerkenmerk Coretec zit je goed. De vloeren van Coretec zijn sterk, krasbestendigheid en ook nog eens gemaakt met oog voor detail.

Coretec vloer

De producten van Coretec zijn innovatief. De vloeren zijn voorzien van een unieke kern die 100% waterproof is. Coretec-planken zullen niet knikken of kromtrekken wanneer ze nat worden. Samen met een beschermende slijtlaag en veerkrachtig vinyl maakt deze vloeren sterker en duurzamer dan iedere andere vloer op de markt. Van rommelige huisdieren, onstuimige kinderen of een ongeluk met het sanitair; Coretec vloeren zijn bestand voor het echte leven.

Naast duurzaamheid moet de vloer er natuurlijk ook prachtig uitzien. Het assortiment van Coretec bestaat uit een brede range van authentiek hout en steen. Voor elke stijl die wordt geïntroduceerd worden tientallen ontwerpen afgewezen. Dat zegt veel over de kwaliteit.

Het leggen van vloeren kan soms best lastig zijn, maar niet bij Coretec! De planken zijn zijn zo ontwikkeld dat deze makkelijk te installeren zijn. Zonder lijm of ondervloer! We snappen bij Decorette heel goed dat je het misschien niet zelf wilt leggen. Daarom doen wij dit graag voor jou! Informeer naar de mogelijkheden.

Coretec vloerenCoretec houtvloerCoretec hout & tegel vloer

Coretec tegelvloer