Bonaparte tapijt bij Decorette.

Zeg je tapijt, dan zeg je bijna per definitie Bonaparte. Dit merk is onderdeel van Desso en is gespecialiseerd in het ontwerpen van tapijten. Het doel van Bonaparte is op een eerlijke manier tapijt te produceren en van jouw huis een thuis te maken.
Bonaparte tapijt

Comfortabele tapijten die heerlijk aanvoelen

Je bank en stoel worden haast overbodig. De tapijten zijn behaaglijk en brengen het huiselijke gevoel in jouw woning. Moderne kleuren, opvallende dessins en verschillende structuren. De tapijten van Bonaparte komen in veel soorten. Er is voor ieder wat wils. Ga voor sfeer en geborgenheid en kies voor Bonaparte.

Productie van Bonaparte tapijt

Bij Bonaparte volgen ze de trends op de voet, maar blijven ze ook vasthouden aan een aantal oude gebruiken. De technieken die zij toepassen voor het produceren van de tapijten zijn al erg oud. Knopen en weven worden al eeuwen toegepast, maar het zijn technieken die nooit verdwenen zijn. Daarnaast maakt Bonaparte ook gebruik van de moderne tuft techniek. Een techniek die op bijna alle tapijten van nu wordt toegepast. Ambachtelijkheid ontmoet de moderne technologie en dat resulteert in prachtige pronkstukken voor in je huis.

Specialist Bonaparte tapijt uit jouw buurt

Wil je meer weten over de productie van Bonaparte tapijt of wil je de collecties bekijken, voelen en hierover vakkundig geadviseerd worden? Kom dan naar Decorette. Wij geven je graag een vakkundig advies over Bonaparte tapijt en welke collectie het beste in jouw interieur past.


Bonaparte vloerkleed


Bonaparte Vintage tapijt

Bonaparte effen tapijt