Trappen Stofferen

De trap is vaak een vergeten kindje in huis. Het wordt pas als laatste aangepakt, terwijl een trap mede de uitstraling van de ruimte bepaalt.

Het stofferen van de trap kun je om meerdere redenen doen. Je kunt het geluid dempen en het ziet er natuurlijk een stuk completer en mooier uit. Decorette Maassluis helpt je bij het stofferen van je trap. Of je nu gaat voor een strakke, moderne stijl of een klassieke stijl. Stoer of juist barok, bij ons is alles mogelijk. Decorette Maassluis helpt je tevens bij het uitzoeken van de juiste trap bekleding. Jij hebt bijna nergens omkijken naar.

Zachte vloerbedekking
Tapijt is erg geschikt om je trap mee te stofferen. Niet alleen omdat het heerlijk en comfortabel aanvoelt aan je blote voeten, maar ook omdat het een geluiddempende werking heeft. Het geeft je hal een sfeervolle en warme uitstraling. Een gestoffeerde trap ziet er ook meer uitnodigend uit. Onze specialisten leggen eerst een rubberen ondertapijt om slijtage van het echte tapijt te voorkomen en om het kraken van de trap te verminderen. Wil je er echt een geheel van maken? Dan kun je ook nog de zijkanten van de trap laten stofferen of je geeft de stootborden een andere kleur voor een speels effect.

Harde vloerbedekking
Het voelt misschien wat minder zacht aan, maar de uitstraling die harde vloerbedekking jouw trap geeft is subliem. Een moderne, robuuste of stoere look. Met PVC, vinyl, marmoleum of hout zorg jij dat jouw trap een echte blikvanger wordt. Een trap met allure en een luxe uitstraling. Jij geeft je voorkeur aan en wij zorgen dat het op de juiste manier geplaatst wordt. Bij de harde vloerbedekking wordt bijna altijd gebruik gemaakt van een rubberen trapneus. Creëer een eigenwijs effect door deze trapneus een contrasterende kleur te geven.

Ondanks dat er twee keuzes zijn, zachte en harde vloerbedekking, zijn er gigantisch veel kleurencombinaties en manieren om je trap aan te kleden. Bij Decorette Maassluis ben je aan het juiste adres voor advies op maat. Maak vandaag nog een vrijblijvende eerste afspraak of kom naar onze winkel in Maassluis.