Confectie

Gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoratie uitzoeken is tot daaraan toe. Het ophangen en het inmeten is een heel ander verhaal. Gelukkig hebben wij hiervoor alle specialisten in huis die klaar staan om te adviseren én inspireren. Want na de keuze voor de juiste stof, komt er meer bij kijken.

Bij Decorette Maassluis hoef jij hier niet zelf mee te gaan klungelen. Onze vakkundige mensen doen dit voor jou. Ze komen bij je thuis langs en meten alles op. Vervolgens worden de gordijnen of andere raamdecoratie naar jouw keuze op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het op een professionele manier wordt gemonteerd en dat het eindresultaat optimaal is. Jij hoeft nu enkel nog maar te gaan genieten.

Ophangsystemen van Decorette Maassluis
Er zijn twee dingen die je zelf moet doen: de raamdecoratie uitzoeken en het ophangsysteem bepalen. Natuurlijk adviseren onze specialisten, maar het is aan jou om de knoop door te hakken. Het verschilt ook per gordijn welk ophangsysteem gebruikt kan worden. Het ophangsysteem en de manier van plooien bepaalt mede de uitstraling van je raamdecoratie. Ga je voor een luxe of voor een wat speelsere stijl. We zetten de mogelijkheden hieronder op een rijtje.

Welke plooi moet je kiezen?
Het kiezen van de juiste plooi is afhankelijk van de stof en welke uitstraling je zoekt. Hier vertellen wij meer over het kiezen van de juiste plooi.

Persoonlijk advies over confectie

Zoals je leest zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van confectie. Wil je een advies voor de beste oplossing in jouw interieur? Kom dan naar onze winkel te Maassluis voor een persoonlijk advies. Of maak direct een afspraak via onze website.