Novilon VTwonen vloer

Novilon is expert op het gebied van vloeren en heeft een nieuwe, prachtige vloercollectie uitgebracht in samenwerking met VTWonen. De vloeren bestaan uit strook- en tegelvormen en geven ieder interieur een stoer randje. De collectie staat namelijk helemaal in het teken van industriële elementen. Deze collectie is bij Decorette Maassluis verkrijgbaar.

‘Puur Wonen’ is nog altijd één van de grootste interieurtrends. Het gebruik van natuurlijke materialen in ons huis geeft een goed gevoel. Hoewel in veel huizen het houtlaminaat nog altijd de woonkamer siert, wint de beton look vloer steeds meer aan populariteit. Daarom heeft Novilon een collectie ontwikkeld met een tal van prints gebaseerd op een betonnen gietvloer.

De rauwe uitstraling van beton staat prachtig in een industriële inrichting, maar geeft ook een stoere touch aan een modern interieur. Een betonlook vloer geeft een natuurlijke, rustieke, strakke sfeer en is daarmee de perfecte basis voor een stoere inrichting!

Daarnaast hoeft een betonlook vloer niet per definitie grijs te zijn. Er zijn tal van mogelijkheden tussen gemêleerde varianten, maar ook patronen. Een perfecte match met uw interieur is dus zeker niet ondenkbaar!