Nieuw bij Decorette Maassluis, tapijt Desso Denim

Desso's nieuwste collectie is stoer, fris en jong. Desso Denim is - je raad het al - geïnspireerd op denimstoffen. De prints uit de collectie variëren van stonewash light tot worn denim dark en belichten daarmee een hele nieuwe kant onze welbekende spijkerstof.

Desso Denim is ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel. Met deze tapijten geef je het interieur een stoere ‘jeans look’. Perfect om het romantische interieur een tikje stoerder te maken of je industriële ruimte nét dat beetje extra te geven. Denk er robuust beton en een donkere leren bank bij en de kamer is geheel in stijl.

De collectie is gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Duurzaam en sterk. Desso staat bekend om zijn duurzame materialen en deze collectie bewijst nogmaals dat gerecyclede materialen niet onderdoen voor de nieuwe variant.

De collectie bestaat uit 7 denim blauw kleuren met verschillende structuren; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot de pure indigo variant. Het onregelmatige effect van de bouclé structuur versterkt het doorleefde karakter.

Meer weten of de collectie bekijken? Kom langs één van onze winkels!