Desso, Tarkett: Finally Vinyl vloerkleden

In onze wooncollectie vind je diverse stijlen vloerkleden of karpetten maar geen enkele komt in de buurt van de Finally Vinyl collectie van Tarkett. Niet alleen omdat de ontwerpen direct de show stelen: de vloerkleden zijn gemaakt van Premium Vinyl. Ze zijn dus uitermate geschikt voor alle onhandige mensen, in iedere ruimte. Comfortabel én sfeervol dus.

Het unieke aan deze vloerkleden is dat ze gemaakt zijn van vinyl. Hierdoor is het tapijt makkelijk schoon te maken. Het verwijderen van vuil is simpel. De collectie bestaat uit verschillende dessins verdeeld in groepen. Graphics, Botanical, Street Art en Basics. Voor iedereen is dus een geschikt ontwerp te vinden.


Finally Vinyl Dragonfly

Één van de ontwerpen uit de collectie Finally Vinyl is het design ‘Dragonfly’. Vertaalt in het Nederlands noemen we het tapijt ‘Libelle’. Waar het kleed zijn naam aan te danken heeft is overduidelijk. Het tapijt is geïnspireerd op zijn prachtige kleuren en fragiele vleugels. Het tapijt is in verschillende varianten en kleurstellingen te krijgen.


Finally Vinyl Graphics

Door te kiezen voor een grafische print benadruk je de lijnen in je ruimte. Je kunt je voorstellen dat zo’n tapijt als echte blikvanger in het interieur dient. De dessins uit de collectie Finally Vinyl zijn stoer en eigentijds.


Finally Vinyl Botanical

Aan iedere trend is gedacht. Ook voor een botanische woonstijl is er ruime keuze aan vloerkleden. Zo haal je buiten naar binnen. Ga jij voor de romantische variant of kies je liever een stoerder tapijt?