Richard & Aake

We kwamen bij Decorette terecht toen we nieuwe gordijnen zochten. Een goede vriendin gaf ons deze tip. Zij was zo blij met haar PVC vloer dat ze ons meenam in haar enthousiasme. Vooral over de service was zij erg te spreken. Wij hechten hier zelf altijd veel waarde aan dus besloten we om een bezoek te brengen aan Decorette.

We werden bij Decorette vriendelijk geholpen. Alle mogelijkheden werden doorgenomen en we zijn tevreden de deur uit gegaan. Decorette kwam zelfs de gordijnen opmeten. Na enige tijd kregen we een telefoontje dat de gordijnen geleverd waren. De medewerker zou ze bij ons komen monteren. We voelde ons direct weer helemaal thuis, de prachtige linnen gordijnen stonden fantastisch bij onze brocante meubelen.

Na een aantal weken begonnen sommige draden in de stof te trekken. Er ontstonden gekke banen. We hebben toen contact opgenomen met het Decorette filiaal, ze gaven direct aan dat dit niet de bedoeling is. Ze zouden het direct voor ons regelen. Er werd geschakeld met de fabrikant die in de eerste instantie niet prijs wilde geven. Volgens hen was dit onmogelijk. Gelukkig nam Decorette ons serieus en heeft het hier niet bij laten zitten. Uiteindelijk hebben we nieuwe gordijnen gekregen en die kwamen ze nog eens bij ons ophangen ook.

Wij zijn blij dat Decorette ons probleem zo snel en behulpzaam heeft opgelost. Gelukkig zijn er nog bedrijven die hun klanten serieus nemen.