Nieuw! Behangcollectie Blend van Eijffinger

Blend is de nieuwste behang collectie van Eijffinger waarmee je de perfecte basis voor ieder interieur creëert. Door de eigentijdse kleuren en motieven bepaal jij de uitstraling van je huis helemaal zelf. Toon creativiteit en mix en match erop los in je eigen stijl!

Schop je schoenen uit en plof lekker op de bank. Je bent thuis. Hier word je omringt door je favoriete spullen, kleuren en dessins. De basis van dit thuis creëer je zelf met jouw mix uit Blend.

Kies uit een breed palet aan kleuren, dessins en structuren. Frisse bloemen, robuuste uni’s, elegante ornamenten, kant en strepen in neutrale tinten en schakeringen van geel, roze, blauw, groen en grijs. Speel met het gevoel van natuurlijk linnen, rotan, katoen, aaibaar damast of stoer grasweefsel en verwassen jeans. Kies voor subtiel toon op toon of juist voor een wat gewaagder contrast. Combineer oker met oudroze, zachtblauw met indigo en mat met glans.

Deze collectie is tijdloos en eigentijds, ingetogen of juist gedurfd. Beken kleur en laat met Blend je persoonlijke stijl spreken. Kom langs bij Decorette Maassluis en maak jouw eigen unieke combinatie van subtiele dessins en kleuren en breng je wanden en interieur tot leven.