HOOKEDONWALLS Exotique: botanisch behang

Behang Exotique is de nieuwste collectie van HOOKEDONWALLS en speelt in op dé trends van dit moment; botanische planten uit tropische oorden. Een vakantie in eigen huis: maak van elke dag een unieke belevenis.

Exotique neemt ons mee op expeditie door de pracht en praal van de jungle. Tover je eigen woonkamer om met alle verborgen schoonheid die het oerwoud te bieden heeft. Een collectie die zowel elegant als weelderig aandoet. Je ervaart prints die jouw reislust gegarandeerd prikkelen. Voor een rijkelijk natuureffect tegen jouw muur.


Sabal: exotique op z’n best

Niets doet meer wegdromen dan de sierlijkheid van wuivende palmbladeren. Exotique op z’n best. Een print met een hoog no nonsense-gehalte, rechttoe rechtaan. Voel en ervaar de tropische wind, in een luxueus decor.


Carmona: meesterlijke bonsai
De oosterse bonsai is een prachtige, zelfs artistieke boomachtige plant. Gestileerd met minuscule stipjes en streepjes in glanzend reliëf ligt het aan de grondslag van een pittig design. In lichte tinten voor de discrete liefhebber, in donkere tinten voor de durver.


Meru: geweven grid
Een rustpunt in deze exotische reis. Als een oase omarmt de geweven grid het verticale lijnenspel en brengt het een natuurlijk evenwicht, in combinatie met eender welke print uit deze collectie. Verkrijgbaar in 14 kleuren.


Cumulus: op wolkjes
Wanneer je opkijkt vanuit het groene jungle-tumult, aanschouw je de wolken die zich opstapelen in de lucht. Een ultrazachte, wollige streling voor het oog, als fundament voor deze all over – doch geraffineerde – print.


Scala: weelderige waaier
Baan je een weg door de tropische fauna en flora. Uitwaaierende bladeren zwaaien de plak in het oerwoud. Ze vormen de basis voor dit gestileerde dessin. Subtiel, maar toch aanwezig.


Tembo: ode aan de olifant
Een glansrijke hoofdrol in dit dessin is weggelegd voor de olifant. Tijdens Indiase festivals bejubeld én versierd om zijn kracht en wijsheid. Het resultaat is een imposante print met een glanzende gestipte afwerking in reliëf.