HookedOnWalls Classy Vibes behang

Het is lastig om te bepalen of een patroon tijdloos is. Een patroon mag niet trendgevoelig zijn en moet de trend overstijgen. De collectie Classy Vibes is ontwikkeld met dit in achterhoofd. Ieder uniek patroon uit deze reeks is een classic en wordt niet beïnvloed door passerende vormentaal.

In de mode- en designwereld maakt men constant gebruik van veranderlijke (sociale) bewegingen en trends. Toch zijn er zijn slechts een paar dingen die de tand des tijds doorstaan. Sommige stijlen volgen niet de veranderingen in de menigte en beschikken over een consistente kracht. Deze prints hoeven zichzelf niet meer te bewijzen maar overstijgen trends.


Classics met een attitude

Classics vormen de basis van de Classy Vibes collectie van HookedOnWalls. In ieder patroon zit een subtiel verschil. Dit wordt uitgewerkt in de details en geeft een elegante flair. Om een eigentijds gevoel te geven aan de collectie komt deze op de markt met een vernieuwend kleurschema. Denk aan okergeel, baby blauw, heldere roze en diepe blauwtonen. De patronen zijn ontwikkeld vanuit een delicate impressie. Een nostalgisch patroon met een moderne touch.