Behang Hookedonwalls Origine

Vintage is tegenwoordig helemaal ‘het ding’ voor het interieur. Hookedonwalls speelt hier handig op in door een collectie te presenteren boordevol leuke, vintage patronen. Van een eclectische zigzag tot subtiele grafische elementen. Met het behang van Origine kan je ieder interieur een Bohemian touch geven.

Steeds vaker halen we onze inspiratie uit andere culturen. Dit komt omdat ze vaak een gevoel van lekker weer, vakantie en een mooie gebeurtenis uitstralen. We krijgen hier een goed gevoel van. De trend Bohemian is een voorbeeld van een woonstijl waarin culturen terugkomen. Daar speelt Hookedonwalls met de collectie Origine op in. Door Indiase paisley patronen tot geweven unies, van weelderige abstracte patronen tot vintage barok.

Maak gebruik door de ethische uitstraling van het behang en sluit je styling hierbij aan. Dit kan door speelse patronen met elkaar te combineren, of met de juiste kussens en plaids. Schapenwollen vloerkleden zijn perfect om te gebruiken bij deze woonstijl, of kies juist voor een Kelim karpet. Met een eclectisch interieur wordt het nooit saai!

Verwante producten