Dupligordijnen

Dupligordijnen zijn heel sfeervol en uitermate geschikt om te gebruiken bij afwijkende raamvormen, zoals driehoekig of rond. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd wel een uitstraling te vinden is die past bij jouw woonstijl.


Wat zijn dupligordijnen?

Dupligordijnen zijn een prachtige variant van binnenzonwering. Ze zijn optrekbaar middels een koordje en vouwen zichzelf op als een harmonica. Dupligordijnen werken ongeveer hetzelfde als plisségordijnen, maar hebben een luxere uitstraling. Ze zijn stijlvol, modern en eigentijds.


Wat is het verschil met plisségordijnen?

In tegenstelling tot plisségordijnen hebben dupligordijnen twee stoflagen. Hierdoor worden de koordjes onzichtbaar weggewerkt tussen de lagen stof. Dit zorgt voor een extra strakke en moderne look. Bij plisségordijnen bestaat de kans dat - door het gewicht van de stof - de plooien iets strak trekken. Door de dubbele stoflaag gebeurt dit bij dupligordijnen niet.

Doordat een dupligordijn twee stoflagen heeft, is de zon en lichtbeheersing beter. Dit is handig wanneer je verduisterende gordijnen wilt. Daarnaast zorgt de dubbele stoflaag voor een betere isolerende werking dan de plisségordijnen. De dubbele laag houdt lucht vast waardoor het in de zomer koel blijft en in de winter lekker warm. Je hebt minder last van tocht bij dupligordijnen.

Links zie je dulpigordijnen en rechts zie je plisségordijnen.


Luxaflex Duette® Shades

Naast ons eigen huismerk zijn ook Luxaflex Duette® Shades te vinden in onze collectie binnenzonwering. Ze zijn erg stijlvol en samen te stellen naar eigen smaak in stof, details en maat. Precies zoals jij het zou willen hebben.


Dupligordijnen op maat

Voor dupligordijnen hebben we bij Decorette Maassluis een enorme hoeveelheid aan stofkeuze. Van unieke prints tot effen stoffen, van extreme kleuren tot subtiele tinten. Dupligordijnen zijn geheel op maat samen te stellen.

Ook zijn dupligordijnen geschikt voor bijzondere raamvormen. Het is mogelijk om ze op maat te produceren zodat ze voor zowel ronde ramen als hoekige ramen gebruikt kunnen worden. Heb je interesse in dupligordijnen? Dan komt Decorette Maassluis graag gratis bij je inmeten. Onze vakkundige mensen weten precies waar ze op moeten letten om een prachtig resultaat te maken. Maak direct een afspraak!