Tapijt van Desso: Mozaic & Fresco

Bewonder de nieuwe collectie Mozaic & Fresco van Desso bij Decorette. Uniek tapijt dat past binnen trends maar met een tijdloze touch. Klassiek, een eigentijds tintje en een sfeervolle aanblik. Dat is wat je kan verwachten van deze prachtige vloerkleden.

De collectie Mozaic & Fresco is ontstaan vanuit het idee om het verleden en heden samen te smelten. De collectie is een goede combinatie van traditioneel design met een moderne touch. Volgens eigen zeggen: “Mozaïek is al zo oud als de weg naar Rome. De Grieken en Romeinen maakten van hun vloeren ware kunstwerken samengesteld van kleine stukjes marmer en glas die in decoratieve patronen handmatig werden ingelegd. Deze iconische mozaïeken zijn vandaag een bron van inspiratie voor de nieuwste trends in vloeren. De nieuwe tapijtcollectie Mozaic & Fresco van Desso heeft de look van een traditioneel mozaïek in een modern jasje!”


Kleuren

De vloerkleden zijn modern, decoratief en geven ieder interieur een kleurrijke update. De collectie bestaat uit zeven, trendy kleuren. Voor iedere smaak is er een passende kleurtint te vinden. Zo is er een denimblauwe variant met doorleefde uitstraling voor iedere industriële woonstijl. Of kies je liever voor een kruidige kleur als kerriegeel om warmte in je interieur te brengen.

Tapijt & vloerkleden

De patronen zijn ontworpen om voor iedere woonomgeving een passende oplossing te bieden. Ze zijn geschikt voor tapijt voor kamerbreed gebruik of voor een op maat vloerkleed onder de eettafel. Door het patroon zijn vuil en vlekken niet snel zichtbaar. Handig! Ook als je in het bezit bent van een Desso vloerkleed is Mozaic & Fresco een toevoeging. Wanneer je kleur aanpast aan het oudere Fresco karpet zijn de dessins perfect te mixen en matchen.

Desso Mozaic

Desso Mozaic

Desso Mozaic

Desso Mozaic

Desso Mozaic

Desso Fresco

Desso Fresco

Desso Fresco

Desso Fresco

Desso Fresco