Desso, Tarkett: Finally Vinyl vloerkleden

In onze wooncollectie vind je diverse stijlen vloerkleden en karpetten, maar geen enkele komt in de buurt van de Finally Vinyl collectie van Tarkett. Niet alleen omdat de ontwerpen direct de show stelen, de vloerkleden zijn gemaakt van degelijk Premium Vinyl. Ze zijn uitermate geschikt voor ruimten waarin volop geleefd wordt. Finally Vinyl karpetten zijn comfortabel, praktisch én sfeervol.

Finally Vinyl vloerkleed

Het unieke aan de Finally Vinyl vloerkleden van Tarkett is dat ze gemaakt zijn van vinyl. Hierdoor is het tapijt makkelijk schoon te maken. De collectie bestaat uit verschillende dessins verdeeld in groepen: Graphics, Botanical, Street Art en Basics. Voor iedereen is dus een geschikt ontwerp te vinden.


Finally Vinyl Dragonfly

Één van de ontwerpen uit de collectie Finally Vinyl is het design ‘Dragonfly’. Vertaald in het Nederlands noemen we het tapijt ‘Libelle’. Het tapijt is geïnspireerd op de prachtige kleuren en fragiele vleugels van dit mooie insect. Het tapijt is in verschillende varianten en kleurstellingen te krijgen.


Finally Vinyl Graphics

Door te kiezen voor een grafische print benadruk je de lijnen in je ruimte. Je kunt je voorstellen dat zo’n tapijt als echte blikvanger in het interieur dient. De dessins uit de collectie Finally Vinyl zijn stoer en eigentijds.


Finally Vinyl Botanical

Aan iedere trend is gedacht. Ook voor een botanische woonstijl is er een ruime keuze aan vloerkleden. Zo haal je buiten naar binnen. Ga jij voor de romantische variant of kies je liever een stoerder tapijt?