5 trends die wij absoluut terugzien in 2017

We hebben afgelopen jaar veel interieurtrends geplaatst. Maar welke van deze trends zien wij ook in 2017 weer terug? Decorette zet het allemaal even voor je op een rijtje. Zo starten we 2017 in ieder geval al goed.

Flexa Color Futures 2016

Woontrend 01 - Goud

Hoewel okergeel de trendkleur van 2016 was hoeven we in 2017 de muren niet direct over te schilderen. Goud / okergeel blijft nog altijd een populaire kleur in ons interieur. Door de warmte, luxe en sfeervolle uitstraling vinden wij dat ook helemaal niet erg. Laat maar komen die gouden woonaccessoires!

Meer over deze trend


Woontrend 02 - Puur wonen

Deze trend zal zich verder evolueren in 2017. Een puur interieur draait niet alleen om hout en natuurlijke kleuren maar het is onderdeel van een levensstijl. We gaan steeds bewuster leven, denk aan biologisch eten én hebben steeds vaker milieuvriendelijke eisen. Dit alles heeft invloed op hoe we ons leven, en dus ons interieur vormgeven. Daarom zien wij nog (lang) geen einde voor de trend puur wonen.

Meer over deze trend


Woontrend 03 -Materiaal ode

Elegante, marmeren muren, betonlook wanden en steigerhouten prints. Dit alles zagen we afgelopen tijd in veel behang boeken voorbij komen. Denk aan de collectie van Piet Hein Eek, maar ook aan Resource van Eijffinger. Dat de laatste pas eind 2016 is uitgekomen zegt genoeg over de loop van deze trend. We laten ons medio 2017 nog altijd verrassen door industriële kamers met stoere uitstraling.

Meer over deze trend


Woontrend 04 - Pop Art

Vrolijke, gekke prints in allerlei kleuren en maten. Pop-art 2.0 is afgeleid van een kunststroming uit de jaren vijftig en zal ook in 2017 nog terug te vinden zijn in ons interieur. Gelukkig is deze comeback niet van korte duur en kunnen wij er nog lang van genieten.
Meer over deze trend

Meer over deze trend


Woontrend 05 -Denim Drift

Denim Drift is dé trendkleur van 2017. Logisch dat zijn hoogtij dagen zich nog niet hebben afgespeeld. Blauw is niet meer weg te denken, van de kleding die wij dragen, tot de lucht waarnaar we kijken. Wil je meer weten over de trendkleur van 2017?

Meer over deze trend