Raamdecoratie: trends to follow

Ook in de wereld van raamdecoratie ontdekken we regelmatig nieuwe trends. Hoewel ze niet van het één op andere moment plaats vinden, is het wel zaak om deze trends te volgen. Als je toch nieuwe decoratie nodig hebt, kan je hier maar beter op inspelen.

Raamdecoratie trends

Kleurrijk & Expressieve binnenzonwering

We durven weer op te vallen. Kleurrijke raamdecoratie brengt letterlijk het leven terug in het interieur. Bij Decorette zijn we hier blij mee. Kleur zegt veel over jouw persoonlijkheid. De keuze voor een bepaalde kleur zorgt voor een persoonlijk tintje in huis. Kies daarom iets wat jou aanspreekt. Dit jaar zal zelfs je zonwering in allerlei kleuren te verkrijgen zijn. Van aardetinten tot oker, van geel tot koraal. Natuurlijke, warme kleuren zijn hot!


Metallic binnenzonwering

Metallic kleuren zijn - ook dit jaar - nog helemaal hot in het interieur. Ook in raamdecoratie wordt hiermee gespeeld. Van koperen details tot zilveren panelen. Aluminium is een materiaal dat wij weer veel gaan zien. Het is een detail uit de Art Deco trendstijl. Dit materiaal heeft een gouden of zilveren glans en kan enorm stijlvol zijn. Gedurfd, maar dit wordt zeker beloond.


Houten raamdecoratie

Raamdecoratie heb je in veel verschillende materialen. Houten raamdecoratie wordt weer steeds populairder in de Nederlandse huiskamers. Dit komt omdat het een stijlvollere uitstraling heeft dan kunststof of aluminium. Het materiaal past beter bij zowel moderne als klassieke interieurs. We hebben de neiging om eerder te kiezen voor natuurlijke materialen. Vaak zijn natuurlijke of basistinten het meest gewild.

Bij Decorette hebben we allerlei stalen binnen handbereik. Schroom niet om eens langs te komen om jezelf te oriënteren. Wij bieden kwalitatieve producten die ook nog eens inspelen op de nieuwste trends. Daarnaast stellen wij altijd jouw smaak voorop voor een op maat gemaakt resultaat.