5 x de puntjes op de i in het interieur

Een mooi huis zit hem in de afwerking. Het zijn vaak de details die tellen bij het inrichten. De laatste loodjes in het huis die zorgen voor een wow-effect. Want denk maar eens na, een prachtige bank waarbij de kussens nét niet mooi kleuren? Dan gaat je aandacht toch naar het lelijke kussen. Decorette geeft je de vijf ultieme inrichtingstips!

Planten in interieur

Tip 1: Voeg planten toe

Ze zijn niet alleen heel hot, maar ook hard nodig. Ieder interieur schreeuwt om een beetje leven in huis. Door een paar planten in de kamer te plaatsen, creëer je rust en sereniteit waardoor je jezelf beter voelt én het interieur helemaal af maakt. Een plant in huis is een must have!


Dispensers geur en zeep

Tip 2: Dispensers

Bijna iedereen maakt zich er schuldig aan. Potjes kruiden op de afzuigkap, fabrieksverpakkingen op het aanrecht of zeep in de badkamer. Upgrade je interieur door alles in mooie, stijlvolle dispensers te doen en koop daarna enkel nog de voordeligere navul-verpakingen. Laat je olijfolie shinen en maak een klein gebaar voor een groots effect.


Kleding opruimen

Tip 3: Ruim je kast op

Kleding laten slingeren maken we ons allemaal schuldig aan, maar ruim je kast eens op. Niets staat zo slordig als een niet opgeruimde kledingkast. Less is more! Die nét niet kleding ga je echt niet meer aantrekken in zomer 2020, want hoewel kleding altijd wel weer opnieuw in de mode komt, is het altijd nét even anders. Zorg dat je makkelijk kunt schakelen in je kast en dat er niet teveel hangt. Niet onbelangrijk: dezelfde hangers…


Accessoires

Tip 4: Ordenen

Iedereen maakt zich er wel eens schuldig aan: helemaal los gaan met woonaccessoires. Een vaasje hier, een bloempot daar, meegaan met de nieuwste trends en deze uitspreiden over het gehele huis. De beste stylingtip die wij kunnen geven is: orden je woonaccessoires. Maak paartjes, zorg voor mooie combinaties en ‘gebruik’ niet teveel. Wissel af met je collectie en speel met steeds een andere sfeer.


Beddengoed

Tip 5: Mooi beddengoed

Het meest ondergeschoven stukje van ons huis is de slaapkamer. We komen er natuurlijk alleen maar om te slapen, maar ook deze kamer verdient een beetje aandacht. De eerste stap is om te zorgen voor mooi beddengoed, een mooie sprei en sfeervolle kussenslopen. Mix en match erop los! Pas wel op voor drukke, primaire kleuren want deze houden je uit je nachtrust. Groen en blauw zijn de meest rustgevende kleuren.