Wandbekleding sterk staaltje! Behang Neo Royal van Marcel Wanders

Een samenwerking met Marcel Wanders levert altijd spannende en bijzondere ontwerpen op. BN Wallcoverings en Marcel Wanders sloegen de handen ineen en ontwikkelden de behangcollectie Neo Royal. Behang waarin de rijke erfgoed van beide partijen en alledaagse luxe het uitgangspunt is. Ontdek de perfecte combinatie van traditionele motieven en eigentijdse fantasie die jouw paleis tot leven brengen.

BN Walls Neo Royal behang van Marcel Wanders

Het behang uit de collectie NeoRoyal van BN Walls inspireert tot een leven vol luxe. Het doel van deze collectie is om je oog te strelen en het interieur naar een hoger niveau te tillen. Dat is zeker gelukt! Met één blik op de collectie snap je direct welk gevoel Marcel Wanders en BN Wallcoverings willen overdragen. De inspiratie komt namelijk uit diepe zijdetinten, gladde gordijnstoffen, spectaculaire ornamenten en gesneden marmer uit extravagante paleizen.

Omdat onze perceptie van het verleden almaar verandert, wilde Marcel Wanders de toekomst opnieuw definiëren. De associaties met adel zijn opnieuw uitgevonden, geherinterpreteerd en vormen de basis van Neo Royal. Met deze collectie presenteert BN Wallcoverigs unieke, historische en decoratieve elementen in de moderne tijd.

Gedurfde ontwerpen, diepe tonen, expressie en handgeschilderde damast creëren een opwindende en authentieke ruimte. Beleef eclectische visuele elementen die bij elkaar komen in een mix van fluweel en gouden applicaties. De collectie bevat soortgelijke materialen in luchtige champagne tonen. De patronen zijn elegant en geraffineerd met kenmerkend delicaat goud, aquarel druppels, fonkelende edelstenen en prachtige parels.

De nieuwste, geavanceerde print-technologieën van BN Wallcoverings brengen Marcel Wanders’ eigentijdse, gelaagde ideeën tot leven. Dit resulteert in een uitgebreide collectie van 14 verschillende ontwerpen in 62 kleurvariaties.