Nieuw! Behang Eijffinger Reflect

Nieuw! Wij hebben nieuwe behangboeken binnen van Eijffinger. Eén hiervan is Reflect, een collectie met prachtige, warme en levendige prints! Hier alvast een sneakpeak!

Het behang uit deze collectie Reflect kenmerkt zich door het eindeloos dwalen door de weelderige tuinen van het tropische resort. Een pauw schrijdt voorbij met zijn schitterende kleurenpracht, de schubben van exotische visjes lichten op in de vijver. Een regenboog verschijnt in de nevel rond de waterval en reflecteert in de glinsterende druppels op de bladeren. Aan de rand van het zwembad wacht een cocktail op de met glanzend parelmoer ingelegde tafel. Al mijmerend laat je je gedachten de vrije loop, het zonlicht weerkaatst in duizenden dansende lichtpuntjes op het water.


De Eijffinger Reflect collectie is behang vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren. Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uni’s met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht. Van regenboogfolie, tot luxe beads en aaibaar flock. Van rijk emerald tot pauwblauw, petrol en turquoise, fonkelend goud, diep amethist en van parelmoer, warme wittinten tot koel zilver. Elke lichtinval creëert een ander effect, waardoor Reflect je steeds weer verrast met spannende kleurschakeringen.