Eijffinger Chambord

Chambord, de subtiele, nieuwe behang collectie van Eijffinger verdient het om even in de spotlight te worden gezet. Mocht je een zachtaardige uitstraling voor je interieur zoeken dan is dit de perfecte collectie. Een collectie vol lieflijk verlangen, met een rijkdom aan technieken en patronen. Deze uitleg alleen al zorgt ervoor dat onze nieuwsgierigheid is aangewakkerd.
Eijffinger Chambord behang

Sprookjesachtig kun je deze collectie wel noemen. Om een beeld te scheppen: de zon breekt door, het raam staat op een kier. Frisse lucht vermengt zich met de geur van het prachtige wilde boeket op de marmeren schouw. Je hoofd vult zich met mooie herinneringen aan de vakantie die je hier ooit al eens had.

De kasteeltuin is nog precies zoals je hem in je geheugen geprent had, sierlijke hekken en, nog net zichtbaar, de weelderige bloemen aan de rand van het kabbelende stroompje. In de verte klinken de geluiden van de herten in het bos. Je blijft staan en beseft dat deze plek is als een zoetgevooisde droom.

In deze collectie wisselen nostalgische bloemen, subtiele ornamenten, lichtglanzend damast en een ranke strepen elkaar af. Vooral de combinatie met subtiele tinten als parelmoer, jade, champagne tot fris zachtgeel, lila, linnen en romige chocola. Chambord vult uw huis en hart met mooie momenten en tijdloze nostalgie. Ideaal als je op zoek bent naar een romantische uitstraling voor je interieur.


Verwante producten