Nieuw behang: Topaz Eijffinger

Behang uit de collectie Topaz van Eijffinger is een stijlvolle keuze voor ieder interieur. Omhul de kamer in een luxe sprankeling, een vleugje mysterie en creëer je een groots effect op de muur. Topaz is een collectie vol warmte, magie, tijdloze elegantie en is verkrijgbaar bij Decorette.

De sfeer

Met het behang uit de collectie Topez creëer je direct een stijlvolle kamer. De collectie bestaat uit subtiele patronen, modieuze kleuren en fraaie details. Een schitterende collectie vol fonkelende facetten. Het behang is geïnspireerd op lichtspel en heeft vele rijke dimensies. Dit komt vooral door de manier waarop Eijffinger om is gegaan met de technieken en materiaalkeuze. Het verschil tussen glans, mat en vele texturen zorgen dat de wand subtiel de kamer siert.

Kleuren

De collectie is een samenstelling van een rijk kleurpalet, up-to-date met trends. Denk aan sneeuwwitte bergkristal, gele barnsteen, paarse amethist, majestueus blauwe topaas, groene jade, bruine agaat en donkere jaspis. Het resulteert tot een ingetogen palet met diepe, eclectische kleuren die de prints nóg stijlvoller laten ogen.

Topaz van Eijffinger is een collectie vol twinkelingen als de sterrenhemel, doorgroefde blokken van glanzend natuursteen, schitterende golvende bewegingen en doorleefde lijnen, prachtige pailletten en geborstelde metallics.

Nieuwsgierig naar de collectie? Kom langs onze winkel.


Credits beelden: Eijffinger, collectie Topaz