Behang Sterk Staaltje december - Lino Eijffinger

Het behang van de maand komt deze keer uit de collectie Lino van Eijffinger. Een behang dat op veel verschillende manieren te combineren is. De kracht van dit behang is: één kleur laten spreken. Dit keer hebben we 3 stijlen voor de kinderkamer ontwikkeld op basis van behang 379044 van Lino, Eijffinger.

Eijffinger Lino behang

1. Industrieel 


Het blauw-groene (petrol) behang leent zich perfect voor een industriële look & feel. Onder andere doordat de gouden stippen een versleten uitstraling hebben. Het maakt het behang stoer. Wil je een industriële look creëren, kies dan voor andere stoere structuren. Een metalen kluisjeskast bijvoorbeeld. Of een versleten rieten mand. Wees wel voorzichtig met de stoere elementen. Een industriële kamer vraagt ook om een tikkeltje warmte. Knuffels en zachte plaids horen er ook bij!TIP: Heel tof is ook de tapijt collectie Desso Denim. Deze is geïnspireerd op spijkerstof en heeft dezelfde stoere uitstraling.

Kinderkamer behang

2. Scandinavisch stijl 1

De Scandinavische stijl typeert zich door strakke vormen. Met het Eijffinger Lino behang voeg je een speelse twist toe. Je ziet in de Scandinavische stijlen vaker geometrische vormen terugkomen. De kleur van het behang leent zich perfect voor een stoere look. Kies voor warmte en combineer het behang met luxe materialen als linnen en hout. Natuurlijke materialen maken het geheel over het algemeen een stuk warmer.

TIP: Stijl af met houten speelgoed, alleen om naar te kijken, niet om mee te spelen. ;-)


Jongenskamer behang3. Scandinavisch stijl 2

Combineer het stoere behang van de maand met een andere geometrie. Houd wel in de gaten dat het allemaal ronde vormen zijn, anders gaan ze clashen. Er mag best wat dynamiek ingebracht worden door verschillende structuren. Vilten accessoires, houten lampen, driedimensionale klok. Het maakt het geheel spannend.

TIP: een kinderkamer is niet af zonder stoere quotes.