Behang Sterk Staaltje - New Elegance

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends, nieuwe woonstijlen en… een nieuw behang sterk staaltje! Januari is de maand waarin we de feestdagen achter ons laten. Het jaar ligt aan onze voeten. Daarom knallen we dit behang van de maand door. We hebben gekozen voor het behang 58071 Rhythm uit de collectie New Elegance van HookedOnWalls.

HookedOnWalls New Elegance behang van HookedOnWalls is stijlvol en karakteristiek. De prints en patronen die je vindt in deze collectie zijn: stijl, chique en nostalgisch. Je ziet veel barokpatronen en decoratieve vormen. In de collectie New Elegance worden deze traditionele dessins in een nieuw jasje gestoken. Zo passen ze perfect in een modern interieur maar creëer je wel die unieke, stijlvolle look.

New Elegance bestaat uit verschillende Nouveau elementen. De romantische elementen vliegen je om de oren. Het behang is subtiel toe te passen maar je kan het ook gebruiken als eye-catcher. Hieronder zie je de patronen uit deze chique collectie. De wereld wordt bedekt met een vleugje elegantie.

HookedOnWalls New Elegance behang HookedOnWalls New Elegance barok