Behang Indian Summer BN Wallcoverings

De prachtige behangcollectie Indian Summer zetten wij graag even in het zonnetje. BN Wallcoverings neemt ons met deze collectie even terug naar die prachtige reizen die we ooit hebben gemaakt. Een ethnische, vrolijke touch die zo kenmerkend is voor een nomadisch leven.

BN Walls behang Indian Summer

Indian Summer geeft een exotisch tintje aan je interieur. Het is een collectie voor interieurliefhebbers met wanderlust; voor degene die verder kijken dan standaard dessins. Het is de perfecte collectie voor mensen die hun inspiratie in de kunstwereld zoeken en die graag nieuwe kleuren en stijlen ontdekken.

In deze collectie worden oriëntale patronen gecombineerd met westers interieurontwerp. Kosmopolitische prints en texturen zorgen voor een unieke finishing-touch aan de muur. Verweerde effecten en hand-made designs geven de collectie karakter.

Het behang in deze collectie roept herinneringen van verre reizen uit het verleden op. Ze brengen je terug naar die plaats en tijd, dezelfde aroma’s, dezelfde gevoelens. Het is een collectie gemaakt voor etnisch geïnspireerde interieurs.