Behang: Eijffinger Sundari

Alle schatten uit het verre Oosten worden gebundeld in de authentieke collectie Sanduri van Eijffinger. Vrolijke prints, hysterische kleuren en opvallende patronen staan garant voor een unieke collectie. Sundari van Eijffinger is vanaf nu te krijgen bij Decorette.

Eijffinger Sanduri behang

Een betoverende reis langs de oude handelsroute naar het verre Oosten. Treed in de voetsporen van handelaren in fonkelende edelstenen, glanzend satijn, ruwe zijde en kostbaar porselein. Doorkruis de schilderachtige landschappen, de silhouetten van de magnifieke bergen schitterend tegen het avondrood. Word omringd door de begeesterende geuren van uitheemse bloemen en specerijen, op weg naar een bestemming met geraffineerde patronen en intense kleuren.
 
Sundari: een collectie met prachtige dessins op vinyl met verschillende structuren. Een Perzisch tapijt met verweerde ornamenten, geraffineerd houtsnijwerk, een Indiaas bloemendessin met granaatappels en een groots paisley motief getekend in verweerde lijnen van zilver en goud. Een afgebrokkeld bladgoud patroon op canvas en een uni met een fijne horizontale grasweefselstructuur.
 


Van zacht beige tot ecru en saffraan, gebrand rood, celadon, blauw emerald en diep zwart. Een rijk scala aan wallpowers met verschillende dessins; van verweerde muren, schubmotieven, gevlochten papier tot sierlijk metaal, kasjmir en ikat.


Eijffinger, collectie Sanduri 2018