Bn Wallcoverings Stitch

Stitch is een eigenzinnige behangcollectie van BN Wallcoverings. Het is alles wat we tegenwoordig graag zien; speels, vrolijk én een tikkeltje gek. Met de laatste interieurtrends in gedachte heeft BN Wallcoverings deze fantastische collectie samengesteld. Haal het beste van de Memphis art-stijl naar je woonkamer.

Memphis stijl van mid-jaren 50. Deze stijl wordt gemixt met Deens design en er worden retro kleuren in combinatie met zwart-wit toegevoegd. Stitch heeft het allemaal. Deze collectie bestaat uit nieuwe patronen voor hedendaagse, moderne ruimtes. Je zal versteld staan van de geometrische patronen, organische vormen, monochromie en touch van eigenzinnige kleursamenstellingen. Verwacht het onverwachtere: dat is dé trend.

Volgens trendvoorspellers zijn wij energiek en enthousiast en is het tijd om dit door te voeren naar onze interieurs. Laten we patronen mismatchen, color blocking creëren en hiermee spannende combinaties maken. Mix scherpe vormen met koele blauw- en groentonen, organische patronen met kinky roze, geel of rode kleuren. Have fun!